"Sfântul Iosif - muncitorul"

Asociaţia Bărbaţiilor Catolici

HU DE RO
RO Szentségimádás Organizăm ore de adoraţie a Sacramentului.

Ne străduim, ca orele de adoraţie să fie mai atrăgătoare pentru toate generaţiile, dar şi mai familiare, dând posibilitatea fiecăruia să conducă rugăciunea şi să alcătuiască programul orelor de rugăciune.

Hramul bisericii Sfântul Iosif.

Pelerinii veniți la hramul bisericii Sfântul Iosif au umplut până la refuz de două ori interiorul micii biserici Sf.Iosif de pe Bulevardul sătmărean, în 19 martie sâmbăta, cu ocazia celor două slujbe celebrate cu ocazia hramului. Atât la slujba de la ora 9, cât și la cea de la ora 11 biserica a fost arhiplină, cei care n-au mai încăput în biserică au ascultat mesajul evangheliei, în fața bisericii. Anual vin aici numeroși pelerini din toate punctele orașului Satu Mare, cât și din comunele apropiate. Din acest motiv s-au oficiat două slujbe de hram. Dimineața de la ora 9 părintele Márton Áron a oficiat slujba de hram, apoi de la ora 11 părintele protopop de Ugocsa, Ilyés Csaba.

Părintele Ilyés a oficiat slujba de la ora 11, după ce timp de 9 săptămâni, la slujbele marii novene a pregătit sufletește auditoriul pentru sărbătoare. La slujbele din diminețile de miercuri cugetările au pornit de la litera evangheliei, pe marginea căreia s-au analizat trăsăturile de caracter ale Sfântului Iosif, și de fiecare dată s-au reiterat trăsăturile episcopului martir Scheffler János care la rândul său a fost posesorul a numeroase virtuți.

Citesc >>>

^ Sus ^
Nu putem sta deoparte!
Trebuie să facem ceva unii pentru alţii, pentru familiile noastre, pentru societatea în care trăim.
> | < © www.htibi.ro > | < Pagina s-a finalizat în 0.0082 de secunde. > | < Valid CSS > | <