"Sfântul Iosif - muncitorul"

Asociaţia Bărbaţiilor Catolici

HU DE RO
Relaţie prietenească cu seminariştii de la Alba-Iulia

Îi vizităm şi ei ne vizitează regulat, întreţinem o legătură permanentă şi viabilă. Considerăm că este important, ca seminariştii să cunoască de pe acum toată diaceza Satu Mare, parohiile şi credincioşii, viaţa şi provocările cotidiene ale lor, ca ei să se poată pregăti din timp la vocaţia lor de viitor, iar prin noi să găsească un partener de încredere.

La finele anului şcolar 2006, organizaţia a fondat un premiu

La finele anului şcolar 2006, organizaţia a fondat un premiu.Din 2006 premiem anual absolventul şcolii romano-catolice, care prin modul lui de viaţă a dat dovadă că se poate trăii onest, cu verticalitate dar totodată şi sensibil. Dăm dovadă de încredere în tineretul de azi, şi îi recomandăm celorlaţi, să urmeze exemplul lor.

Cortul băieților
21-22 februarie 2009

"Iată focul, lemnele, dar unde-i mielul pentru jertfa arzândă?"

În 2009 februarie ne-am ”retras” în zilele de 21 și 22 noi 15 ”bătrâni” și 14 băieți tineri la Casa de Exerciții Spirituale de la Socond. Tinerii au fost de la Grupul școlar teologic romano-catolic ”Hám János” din Satu Mare, din clasele XI și XII, și au așteptat cu nerăbdare sfârșitul de săptămână, despre care colegii din generațiile anterioare au afirmat că în acest proces de transformare în bărbat matur această ”stație” a avut un rol hotărâtor, când au avut ocazia să se întâlnească cu Orgainzația Bărbaților Catolici, și în special cu ZÖLDY PÁL, fondatorul mișcării ”Cortul bărbaților” din Ungaria, mișcare având ca scop exact strângerea relațiilor tată-fiu, promovarea și conservarea valorilor spirituale populare și nu în ultimă instanță, predarea ștafetei din tată în fiu cu tot ce este mai valoros în ființa unui tată-bărbat catolic.

Citesc >>>

^ Sus ^
Nu putem sta deoparte!
Trebuie să facem ceva unii pentru alţii, pentru familiile noastre, pentru societatea în care trăim.
> | < © www.htibi.ro > | < Pagina s-a finalizat în 0.0086 de secunde. > | < Valid CSS > | <