"Szent József - a munkás"

Katolikus Férfiak Szövetsége

HU DE RO
Kapcsolattartás a Gyulafehérváron tanuló kispapokkal

Fontosnak tartjuk hogy, a kispapok megismerhessék az egyházmegyét, illetve közvetlenül a híveket, és az ő mai világukat. Legyünk együtt, hogy ők is megismerhessék szövetségünket.

A 2006-os iskolai év végén szövetségünk díjat alapított

Jutalmazzuk azt a, katolikus iskolában végzős fiút, aki életvitelével tanúbizonyságot tesz arról, hogy lehet becsületesen, gerincesen, de ugyanakkor érzékenyen is élni. Szükségünk van rájuk, és példájuk követését javasoljuk a jövőben minden fiatalnak.

Fiútábor
2011 Július

Fiútábor Józsefházán

Már harmadik éve szervezünk fiútábort. Egyszer Erdődhegyen, az utóbbi két évben Józsefházán vállalkoztak 10-15 éves fiúk arra, hogy a megszokott ifjúsági tábor „eszményét” feladják és kövessenek minket egy héten át férfi elvonulásunkban. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért is van erre szükség?

Tovább olvasom >>>

Fiúsátor
2009 február 21-22

"Lám, itt a tűz és a fa, de hol a bárány az égő áldozathoz?"

2009 február 21-22.-én alapozó elvonuláson voltunk mi, 15 "öreg" és 14 fiatal fiú a szokondi Lelkigyakorlatos Házban. A fiatalok, a "Hám János" Katolikus Iskolaközpont XI. és XII-esei, nagy izgalommal várták ezt a hétvégét, amiről a korábbi generációk beli ismerőseik azt tartották, hogy felnőtt férfivé válásuk fontos állomása az, mikor találkozhatnak a Katolikus Férfiszövetséggel, különösképpen Zöldy Pállal, aki a magyarországi “Férfisátor” megalapítója és a férfimozgalom vezéregyénisége.

Tovább olvasom >>>

^ Fel ^
Nem állhatunk félre!
Tennünk kell egymásért, családjainkért, társadalmunkért!
> | < © www.htibi.ro > | < Az oldal elkészült 0.0073 másodperc alatt. > | < Valid CSS > | <